Business mentor

Draag jij de (eind)verantwoordelijkheid voor beslissingen die voor jouw organisatie cruciaal zijn? Kun je binnen je organisatie niet altijd een sparringpartner vinden die objectief met je kan discussiëren? Een externe business coach of mentor biedt uitkomst.

Als business mentor ondersteun ik ondernemers, directeuren en bestuurders bij het nemen van de beslissingen die ze voor hun bedrijven of zichzelf moeten maken. Neutraal, objectief, duidelijk, vertrouwelijk? Op voldoende afstand van de inhoud en dagdagelijkse zaken; maar wel altijd zeer betrokken en dichtbij als dat nodig is.

Hoe werkt het?

Als business mentor help ik je door te spiegelen en te adviseren bij de persoonlijke en zakelijke keuzes die je moet maken. Ik sta naast je, achter je en zelfs voor je als je dat nodig hebt. Mentoring gaat verder dan coaching. Als ik je coach houd ik je een spiegel voor en help je om antwoorden te vinden op je (vaak persoonlijke) vragen. Als mentor coach ik je, adviseer ik je en ben ik jouw sparringpartner voor de beslissingsprocessen waar je voor staat.

De rol van mentor vereist levenservaring, kennis, betrokkenheid, interesse en onafhankelijkheid. Met mijn 25 jaar ondernemerservaring als internationaal fiscalist, vastgoedondernemer en (team)coach – met alle up’s en down’s die aan ondernemerschap verbonden zijn – ben ik de sparringpartner waar je op kunt bouwen.

Wat bied ik je?

Effectieve mentoring vraagt om een lange termijn relatie. Om die reden hanteer ik in mijn mentoring een jaarprogramma waarin ruimte is ingebouwd voor intensieve persoonlijke coaching, voor momenten voor ondersteuning bij zakelijke beslissingen en korte contactmomenten om te sparren over praktische zaken.

Het standaard pakket voor mentoring is als volgt opgebouwd:

  • Intake van 1 dagdeel overleg bij aanvang van het traject waarin we (resultaat)afspraken maken over de invulling van het programma. De Me.-scan is onderdeel van de intake
  • 1 dagdeel intensief overleg per kwartaal (kwartaal 2, 3 en 4) voor beleidszaken en persoonlijke ondersteuning
  • Maandelijks 1 – 1,5 uur overleg
  • Telefonische contactmomenten naar behoefte voor overleg over praktische zaken (ingeschat op 1 uur per maand)
Business-mentor

Kosten

De kosten voor het standaard pakket bedragen € 6.000,= exclusief btw. Naar wens kan een programma op maat worden gemaakt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.