Keynote spreker

Zoek jij een keynote spreker met een eigen visie op persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling? Wil jij het echt hebben over talent, talentontwikkeling of leiderschap?

Ik inspireer mijn publiek om anders te kijken naar talenten en laat hen vanuit een ander perspectief naar zichzelf en anderen kijken. En daarmee bied ik ruimte om hun aannames over hun eigen (on)mogelijkheden en die van anderen opnieuw te bekijken.

25 jaar ervaring als ondernemer, adviseur, trainer en coach. Een brede kennis van filosofieën en methodieken op het gebied van (team)coaching, persoonlijke ontwikkeling, (persoonlijk) leiderschap en verandermanagement. Die kennis en ervaring neem ik mee als keynote spreker. In al mijn lezingen neem ik mijn publiek mee met mijn visie op persoonlijke ontwikkeling, naar strategisch HRM of leiderschapsontwikkeling. Die visie is anders en vernieuwend; niet gericht op  “gedrag” of gedragsontwikkeling maar gericht op positieve beïnvloeding van de onbewuste patronen die achter een groot deel van ons gedrag verscholen gaan. 

In mijn lezingen betrek ik mijn publiek en ga ik altijd buiten de gebaande paden. Ik ga graag en met plezier de discussie aan over mijn visie, want juist de interactie en discussie zorgt voor de dynamiek die mij inspireert om mijn verhaal te delen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.